Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag viskar ditt namn

Hjälp! skriker ett brustet hjärta,
i frågan om hopp för att lindra smärta.
Ack, så mycket hon ska lida,
utan Honom vid hennes sida.

I vindens sus hans namn hon viskar,
hans osagda ord hårt henne piskar.
Många år har passerat förbi,
vem vet när det kommer bli vi.




Fri vers av Atoush
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-06-25 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atoush