Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig

jag saknade dig men nu saknar jag dig
under tre månader saknade jag dig men nu saknar jag dig
jag saknade dig med sorg, ilska och tårar
nu saknar jag dig med glädje
för jag vet att du är min




Fri vers av Atoush
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-11-21 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atoush