Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans igen

Luften tog slut, du försvann från mig
Mitt huvud bestod av kaos
Känslor och tankar gick inte ihop
Det fattades något, du fattades

Jag lurade mig själv så många gånger
Jag hade gått vidare, jag var hel
Ack, så fel det kan bli för där stod jag
Trasigare än någonsin och bad om din kärlek
Men bara i mitt huvud, långt där nere
Dit ingen kunde komma åt tanken, inte ens jag

Jag lurade mig själv så många gånger
Men så kom den där dagen
Dagen då du ville ha mig tillbaka
Dagen då den nergrävda tanken grävdes upp




Fri vers av Atoush
Läst 213 gånger
Publicerad 2013-11-03 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atoush