Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens mysterium

morgondagen ligger och väntar men natten är fortfarande ung
ett skrik bryter nattens tystnad och en okänd skugga skymtas
en stig slingrar sig in i en färgstark skog placerad bortom horisonten
träden är nakna och fåglarnas sång är alldeles för långt bort
de kyliga vindarna viskar medan regnets droppar faller ner från himlen

i hemlighet öppnar jag dörren och blir en del av natten
min morgondag ligger och väntar men min natt är fortfarande ung
jag släpper ut mitt hår och låter vindarna ta hand om mig
jag fortsätter i dina fotspår i hopp om att finna dig
igår idag imorgon
för mig är du nutid




Fri vers av Atoush
Läst 245 gånger
Publicerad 2011-08-21 22:55



Bookmark and Share


  psycho-girl
Riktigt bra! applåd!
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Atoush