Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadå, du dör ju inte?

"Så farligt kan det ju inte va, du dör ju liksom inte?"

Det är nog den värsta frasen jag vet
Den är så ofantligt förnedrande

"Lite bråk hemma har väl alla"
"Tyck inte så jäkla synd om dig själv!"

Ni vet ingenting
Okej?
Ni vet absolut ingenting

Ni kan inte se pappas iskalla blickar
Eller mammas stumma besvikelse
När jag inte fick de betyget de önskade

Ni kan inte höra pappas skrik
Eller mammas förkrossande tårar
När jag kommer hem full

Men vet ni vad det värsta är

Jag överlever det

Trots att jag är säker på att jag kommer slitas i stycken
Torteras, dödas
Så överlever jag

Men vad har jag att överleva till?

Jo, att det här ska hända igen, igen igen igen

Men om jag överlever då, det är en helt annan historia




Fri vers av MM
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MM
MM