Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arlanda Express

Arlanda Express
Subvetioneras av staten
Av oss

Som tack för det
Eller som task för det
Så skickar man iväg pengar utomlands
För att slippa betala skatt…


Det går som på räls




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO