Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla dagars färger

I alla dagars färger
ser jag allt och ingenting
där borta ligger mina sorger
bortblåsta i en vind

Jag reste över asfalt
oromantiskt, som det är
kallt blev varmt, varmt blev kallt
lämnat ilskan där

Jag minns en doft från förr
men kan inte hålla kvar
det var då, jag är nu
ännu
har jag inte alla svar.




Fri vers av Havre
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre