Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord- och andra..




-addar

 

 

 

*

 

det finns saker som drabbar

addar med luringar

 

det finns saker som laddar

Tuuli med Hedningarna

 

det finns saker som kvaddar

oturen med ledningarna

 

det finns saker som baddar

luren med medlingarna

 

*

 

och alla dessa addar

muren med förmedlingarna

 

i Borgen vi byggt om vårt hjärta

adderat sten för sten

 

är murade meningar

av måsten och mys

 

bara vi håller kanonluckorna vapenfria

och bryggorna nere

 

portarna bevakade

och vattnet rent

 

bara vi minns att sten

kan gröpas ur

 

av vatten

 

*

 

och alla dessa addar

gaddar ihop sig

 

till det bästa

 

om vi bara gör ett bra

recept på bruket

 

*

 

limmet

 

kommunikationen

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri