Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sprida myter och obekräftade rykten, att försöka skapa tvivel kring vissa, plus en allmän förmåga att skapa en atmosfär där just myter, magi och vidskeplighet trivs som fiskar i vattnet......


"Mytisterna !"

Mytisterna !


en lättplacerad hop
man märker snart adressen

finner verkligheten
som rena tristessen



Mytisterna !


älskar också det mystiska
det obekräftade

gör det till det mytiska
och allt det besläktade


Mytisterna !


ser gärna på gammalt skrock
diskuterar ej sanningshalten

en verklighetsfrämmande skock
en drömsk , fantiserande flock



Mytisterna !


har, naturligtvis, fullt berättigande
men blundar ofta för fakta


kan förfalla till "belätigande"
kan dock vakna ,sakta




Mytisterna !


extremerna i trance
en hypnotisk sömn

som i en drogad dans
eller en omöjlig dröm




Mytisterna !

inget för undertecknad
min skepsis härmed nedtecknad.........



-------






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 23:50



Bookmark and Share


  poetryGirl
nej, jag tror inte på dem heller, de blundar för verkligheten!
2011-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Själv brukar jag lägga nycklar på bordet för att demonstrera hur jag HATAR skrock och vidskepelse.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska