Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Midsommar nätter

Himlen är ännu så ljus

men träden så svarta

skuggorna har gått och lagt sig

midsommarljuset har vaggat

dem till ro




Fri vers av Maiah VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-22 00:27



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Stämningsfullt och rogivande!
2011-06-22

    ej medlem längre
Oh, härliga stämning
2011-06-22

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP