Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En till…

Mäktar jag med
En till…
Ännu en…
Ytterligare en…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Julkaka (eller något annat som känns för mycket just nu)




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-12-31 00:13



Bookmark and Share


    NoMi F
Korta men så intensiva tankar som
du sätter på pränt.
Gillar den verkligen
En till orkar jag med en till
2006-01-04

  Therés
Åh gud vilken härlig text.
MVG från mig
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh