Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bror är en bror

Du fattas mig.......

En bror är en bror

 

Saknad och sorg

Lugn och frid

Smärta och tomhet

 

Skymnings skri.....

 

En son är en son

 

Smärta och skamm

Minnen och vanmakt

Kärlek och urkraft

 

Skymnings tår.........

 

Ett ärr av ljusa minnen

finns förevigt i min kropp

 

Saknad och sorg

Lugn och frid

Kärlekens urkraft

 

Skymning blir gryning

åter igen




Fri vers av Johnjohn
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 07:48



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Smärt och saknad
är alltid svåt att bära
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn