Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråvingar

Grå vingar
mot det blå

sus i den säv
som strävar
mot satelliterna


Hör dina ord
i en stund
av stillhet

och lever
ännu dagen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-22 08:26



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
allittererar och assonerar behagligt...
2011-06-24

    ADI Nehlin
vackert..
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP