Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en av de första...från 2006...men ej publicerad tidigare...


Aldrig som man tänker...


De gånger
Man försöker räkna ut
Hur saker och ting skall bli
Hur man ska säga
Hur man ska bete sig
Då blir det nästan aldrig så

Man förväntar sig ett leende
Svaret blir en skygg blick
Man förväntar sig en kram
Svaret blir att hon
Går åt ett annat håll

Försöker man
Tänka ut
Något i förväg
Händer alltid
Något annat
Än vad man tänkt sig
Jag vet precis
Vad jag vill säga
Ändå
Låter orden som kommer ur munnen
Annorlunda
Än de ord jag tänkte
De ord jag tänkt säga
Jag vet precis
Vad jag vill göra
Ändå
Går jag inte rakt fram och kramar
Hårt och länge
Jag går förbi
Säger ”god morgon”
Som om
Jag inte brydde mig
Som om jag
Inte tänkt på dig
Varje vaken
Timme
Minut
Sekund

Jag går förbi utan att visa
Att jag saknat dig

Det blir aldrig
Som man tänker
För vi
Tänker inte
På samma sätt
Vill inte
Samma sak
I alla fall
Inte nu

Om man försöker
Tänka ut något
I förväg
Blir det aldrig
Som man tänker...



TT

(c) 2006/2011




Fri vers av TT
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-22 09:13



Bookmark and Share


  wildah
Eller så oroar man sig i förväg och allt blir hur bra som helst :-)
2011-06-22

  Ninananonia VIP
Mycket vackra tankar...

Tänk om du hade gått fram...
tittat henne varmt i ögonen
och gett henne en varm kram..
Om du sagt Heej! ..Vad kul och se dig.... Har du tid att ta en fika?


....Undrar hur det hade blivit då..?


Undrar hur det hade känts för dig efteråt...?

Om du hade vågat öppna dig.... lite mer...?
2011-06-22

  Pontus W.U
fint... på nåt sätt...
bra beskrivet!
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT