Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räckvidd

Upplysta fönster.
Höghusens mörka skelett
skrapar mot himlen.




Bunden vers (Haiku) av Bill Larsson VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-12-31 01:26



Bookmark and Share


  sotlugg
dikten är stor
2006-02-17

  Klas
Vilken bild!
"upplysta fönster"
"skrapar mot himlen"

lysande!!
2006-01-07

  Anna H
Hmm, jag gillar den här... Jag gillar att husen skrapar mot himlen, härlig bild.
2006-01-05

    Cronopio
Det är en vågskål när det gäller de korta dikterna. Antingen kan man ta bilderna till sig eller inte. Jag gillar definitivt det här, för den mörka undertonen och den korta, skarpa smällen.
2006-01-02

  Daniel_78 VIP
Höghusens mörka skelett
skrapar mot himlen.

mmm *ryser*
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP