Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlyssning

Telefontråden,
så tung av snö och fåglar
som hör vår tystnad.




Bunden vers (Haiku) av Bill Larsson VIP
Läst 820 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 01:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag drog i poetspaken och ur trillade denna härliga haiku
trenne rosor av de vita för dessa ord
2009-09-28

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag gillar ordet tystnad i sista raden, det gör haikun tio gånger större. Att de hör det vi inte säger, vår brist på kommunikation och kontakt - där hittar du en öm tå, stampar, berör.
2008-06-12

  sotlugg
lär mig
ditt sätt
2008-02-05

  Gunwale VIP
Lite klurig, fin, och vad trevligt att få läsa lite av dig igen! Väntar på mer.
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
I bästa fall är det bara fåglarna...
2008-01-09

  Michaela Dutius
Mycket vacker!
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP