Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytor

Järnvägsstationen.
Alla dessa människor
som saknar fotspår.




Bunden vers (Haiku) av Bill Larsson VIP
Läst 853 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-27 12:50



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Denna gör mig nyfiken och skrattglad på samma gång. Upplivande. Tack! Bra titel och slut.
2008-06-12

  pang
wow, brabra.
2007-08-13

  Paulina LH VIP
Orden målar upp en bild samtidigt som den säger en hel del. Väldigt bra! :)
2007-02-28

    peripeti
Jag är ingen stor haiku-fan men den här går jag ändå igång på - slutraden \"som saknar fotspår\" triggar mina tankar: de går i riktning mänsklig alienation och osynlighet - alla dessa människor som sveper förbi en och som aldrig (skenbart) tycks ha någon betydelse.
2007-02-27

  Daniel_78 VIP
lämnar ett märke här.
jag har tillbringat snart ett år
på olika stationer
med resväska o trött blick.
man känner sig näst intill hemlös
snöblask och grus fastnar i hjulen,
axlen går ur led av allt bärande.
ja fan, denna texten fångade mig
personligen iallafall.
slutradens fotspår är lite kul,
lite som på räls...
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP