Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ogenerad inspiration återigen hämtad från the one & only Bruno K.


*

du bär det oförlösta
barnet inom dig
på samma sätt du bär
de återkommande
drömmarna om eld
som först härjar utkanterna
& sen drar in över språket
i det enda brev
du nånsin brytt dig om
att lära dig läsa




Fri vers av Bill Larsson VIP
Läst 703 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 01:33



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Du vet att jag diggar denna :)
2008-06-12

  Michaela Dutius
Fylld av inre visdom.
Vacker och berörande
2008-02-29

  Ulf Lagerholm
det här äger substans, punkt
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Bill Larsson
Bill Larsson VIP