Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver inte om kärlek


Jag skriver inte om kärlek
eller misslyckade relationer,
inte heller om hur lycklig jag är
eller att jag är så ledsen att jag vill dö.

Jag skriver inte någon på näsan
och använder inga lättköpta klichéer,
inga religiösa kryckor har jag
eller något moraliskt överflöd.

Inga rosa romantiska utgjutelser
över någon särskild och speciell
finns i de rader jag skriver,
bara det jag vill säga.




Övriga genrer av andrasidan
Läst 981 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-05 17:23



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Du har funnit din egen stil. Iakttagande, reflekterande, estetisk.

Något som fascinerar mig här i cyberpoeternas värld är dock att det tycks finnas ett så oändligt och outsläckligt behov av att skriva om just kärlek, trots att ämnet och bilderna är så slitna.
2006-07-06

    majbarn
jag förstår inte vad du vill med denna texten, men den bet fast mig. varför fattar jag inte, den var apkonstig.
2006-07-05

  Rachel Roth
det finns en underliggande kritik i texten mot andras skrivande och
tyvärr också en självgod ton,samtidigt som du väcker ett intresse
för vad är det då...detta bara och det är bra
2006-07-05

  Bill Larsson VIP
Precis som du skrev - skrivande om skrivande är underhållande. en här är skön!
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan