Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

formade som en tillbörlighet


formade som en tillbörlighet
en slags förälskelse
i det som ständigt pågår
vänder de som kan sina kappor
 
så ser jag på dessa dagar
i ljus och mörker
där vi alltid skiljer oss åt
vid den sista punkten
 
varaktigheten har ett märkligt sken
när den binder ögats vara vid tid
det finns de som kan se skillnaden
mellan avslut och en dröm

 




Fri vers av andrasidan
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-26 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan