Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själv har jag inga problem med

 

själv har jag inga problem med

att det inte står någon i bränningarna

med rena strumpor och glögg

det är bara så ting i sig rör sig

innan det är dags för dessa sakers antites

och någon form av inåt fallande musik

att göra någon som helst skillnad

 

viskande tilltalar jag dig i en bild

i ett avstånd som i ett eko

jag finns här jag finns här jag finns här




Fri vers av andrasidan
Läst 546 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-22 22:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna illustration av tradition eller icke... Härligt...
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan