Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Red Red

Red Red
Vicious Head

Caught Caught
Misleading Thought

Bleed Bleed
Bitter Need

Find Find
Peace of Mind

Red Red
Angry Head

Fear Fear
Frantic Tear

Core Core
Open Door

Stab Stab
Killing Grab

Red Red
Words Unsaid

Red Red
Peaceful Dead




Fri vers av Daybreaker
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-12-31 01:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
åter igen ett härligt färgrabbel

vet inte om det bara är jag, men stycket
Red Red Anger Ahead, känns inte lika
naturligt som de övriga. en känsla..
2006-01-02

  Tobias Hedlund
Fridens broder! :)
Jurre melodium!
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker