Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När folket har fått nog

När folket har fått nog
samlas mänskorna på torget
och skriker ut sin vrede

Då darrar herrarna
av fruktan och
flyr eller sätter in
sina stridsvagnar

Men deras dagar är räknade
Det är bara en tidsfråga




Fri vers av ghost
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost