Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är inget jag har kommit på själv. Men det är ändå viktiga ord, tycker jag ...

Det betyder mycket för mig själv.




Drömmar

 

Du drömmer om att bli sångare

DU vill bli sångare

 

 När du vaknar 

och kan inte släppa tanken att du vill sjunga

Bara sjunga

Hela dagarna

Aldrig sluta

Vill sjunga hela tiden

 

Då ska du vara sångare och sjunga

 

Drömmer du om att vara författare eller Poet

 

Du vaknar och kan inte sluta tänka

tänka på att skriva

Det kliar i fingarna

Idéer bara kommer

Hela tiden

Du vill skriva

Inget annat

Du skriver

 kan och vill inte sluta

 

Då ska du vara författare eller Poet

Så sluta inte

 SKRIVA

 

Lyssna inte på vad andra VILL att Du ska göra

Lyssna på deras tänkandet

Hur de ser på saken

 

Men låt

ALDRIG NÅONSIN NÅGON ANNAN MÄNNISKA BESTÄMMA VAD DU SKA

BLI ELLER INTE BLI

 

GLÖM ALDRIGALDRIGALDRIGALDRIG DETTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ironiskt, folk säger att man Aldrig ska säga Aldrig

Men med dessa ord innan dessa i blått så gäller inte den "reglen."

;)

 

 

 

 




Fri vers av Black Bird
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-23 00:16



Bookmark and Share


    Yarissa
Härligt inspirerande text!
2011-06-23

  mare VIP
Tack för en fantastisk livsbejakande och positiv text, så sant !!!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird