Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Söker ord

Jag söker ord

men de verkar saknas

ville skriva någonting

någonting fint

 

det enda jag kan åstadkomma idag

är att himlen är dramatisk

Moln formationer lägger sig 

på varandra , under , över

solens strålar lyser över molnen

och bildar skuggor purpur och lila

 

De enda ord jag hittade i min hjärna var

moln och dramatik 

 

bara det




Fri vers av Maiah VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-23 00:51



Bookmark and Share


  TT
...omöjlig att läsa utan ett leende på läpparna...."mysig" och opretantiös text...men bra...Gillar!!!
2011-06-23

    AA VIP
Fina ord du målar upp trots att du inte kom på några.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP