Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tide-lag

Din tidelag
Är att dina begrepp
Om tiden är svag
Din känsla om tiden
Är vag
Men behag och bedrag
Finns i varierande former




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger
Publicerad 2011-06-24 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO