Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu står den i farstun....


Midsommar 2011

Midsommarn börjar imorgon
sillrecept och snaps
go´"körv" och lax
en och annan bira
kanske ut och "svira"


Blomsterprydda huvuden
en oskuld flyr sin kos
stången rest
och "Grodorna"

Verklighetsflykt på flaska eller box
några kanske går "för långt"

Regn och rusk
solglimtar
privata fester
som urartar
fylla och slagsmål
polisiärt ingripande
inte speciellt
"hjärtknipande"

Svensk Midsommar
i sin "prydno"
bara de inte
skulle "spy då"........

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-06-23 11:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
men usch då, larz, hat låter så negativt och avsky måste vara det där man häller ur stekpannan över de nyss stekta biffarna
2011-06-24

  lodjuret/seglare VIP
jag köper texten
så slipper jag läsa kvällspressen
men jag tror det heter
'i sin prydno' vännen
2011-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag avskyr och hatar midsommar.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska