Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du smög dig på Tog dig innanför mitt skal In till mitt hjärta Där någon annan Redan fanns Du tog hennes plats Men du lät mig aldrig Ta plats i ditt...


Kärleken kom...


Kärleken kom
Den föll över mig
Som ett regn
Som snö
Som en dimma
Den kom så plötsligt
Och jag var inte beredd
På att bli blöt
Inte där
Inte då

Kärleken kom
En dag i december
När snön föll vit
För tvåtusen dagar sedan
Föll kärlekens regn
Över mig

Du kom
Och aldrig mer
Torkade min värld
Aldrig
Smälte snön
Lättade diset

Regnet föll

Du kom
Och aldrig mer
Blev livet
Någonsin
Detsamma…



TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 513 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-23 11:58



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
men detta måste vara det vackraste å sorgligaste jag läst så bra diktat kram
2011-06-23

  Ninananonia VIP
Så vackert...

Mycket vackert TT! :)
2011-06-23

  Magnus P.
En av de finaste dikter jag läst någonsin.
Den föll rakt in i mitt hjärta.
2011-06-23

  Rise Little One
"Du smög dig på
Tog dig innanför mitt skal
In till mitt hjärta
Där någon annan
Redan fanns
Du tog hennes plats
Men du lät mig aldrig
Ta plats i ditt..."

Jag älskar de här raderna... Dina ord går rakt in i mitt hjärta TT.

Kramar,
2011-06-23

  Maiah VIP
Det är starkt att utlämna sig... att det inte alltid finns en "happy end".... livet, kärleken är sån ibland...den gör ont
2011-06-23

  wildah
Oj vad det låter bekant ;-) Du smög dig på och tog dig innanför mitt skal :-)))
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT