Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har regnat ovanligt mycket och jag funderar vad det kan bero på, den här är inte helt ok...men skriver det ändå




Änglarna gråter

Usama Bin Laden dog

blev insläppt genom himlaporten

Han trivdes inte en trappa ner

för han hade redan sett så mycket

 

elände




Fri vers av Maiah VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-23 12:50



Bookmark and Share


  Dilsewat
Denna är fantastisk! Att se alla människor som människor precis som oss!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP