Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu försätter jag diverse djur i omöjliga och spektakulära situationer....


" Djuriskt !"

En turkisk flodhäst
ville hem ha en gäst
raggade upp en präst
gjorde ett litet test
åt upp pastorn, vilken fest !


En rysk giraff
ville på livet ha klaff
drack vin ur en karaff
våldtog ett vårtsvin, blev paff !


En andalusisk myrslok
fick till ett mystiskt hopkok
av franska legionärer
och tre "Korpral Revärer"
det hela gick ju "heltok" !


En tibetansk lama
ropade på "mama"
blev till ett riktigt drama
fel "mama" laman krama ´!


En svensk brunbjörn
blev betuttad i en örn
när de skulle till
på Capitol Hill
det blev lite "spill"......


En finsk fjällräv
uppvaktade en nunna
beskylldes för jäv
drunkna´ i en tunna


En indisk tiger
reste till Niger
visade sina tänder
för förskräckta änder
som drunkna´av chocken
"And är gott", sa´kocken

-----










Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-23 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rolig! :)
2011-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Flodhästar är vegetarianer.
2011-06-24

  aol
så dråpligt galet men verkligen en underhållande opp och ner skift
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska