Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glömde solbrillorna mycket svårt ledsen för det tjejer, jag lämnar det åt geniärna


En viss ovisshet


min tjej försvann
hon brann inne
gillade aldrig
damen
var det jag?
tror det ej
satt i ett hus
nedtankad
men hej ok
vem gillar jag
ibland
dig
jag brinner
för
kärlek
men absolut
jag spelar
lite tiger
för dig




Fri vers av Marvin
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-24 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin