Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens skola

Vindarna leker
med himlen

ritar
med röda kritor
kors och tvärs
över molnen

målar
och river isär

lyssnar inte
på mer
än sin egen röst

retar horisonten
rak i ryggen

och kallar Gud
för fula namn


När klockan ringer ut
bär det av
i storm

i riktning hem
mot havet




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-24 06:00



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Gillar!
2011-06-27

  Jan Widströmer VIP
Originell himlabild ... över horisonten.
2011-06-24

    ej medlem längre
Här har du också lekt med kärleksfull humor. Lite busigt! :)
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP