Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2011.......


Midsommarknull......



Sitter med kaffet
en midsommarmorgon
mitt i livet

en svala drillar glatt
över midsommarblå himmel

tömmer sjungande sin lilla tarm
rakt
på mitt huvud

en deprimerad fluga
som förlorat allt
tar sitt liv
flyger i vansinnesfart
rakt ner i mitt svalg

en enbent
skabbig
gammal kråka
hoppar mödosamt
över min tomt


vad fan betyder allt detta......

förmodligen
inte ett jävla skit




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 721 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-24 07:26



Bookmark and Share


  PPQ
bra text, känner igen mig:D trevlig midsommar
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP