Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ditt mess

Jag letade stavfel
eller nåt annat tecken
på att du var onykter

men du tänkte visst på mig ändå..




Övriga genrer av jahapp
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2005-12-31 12:05



Bookmark and Share


    eventualiteter
åh vad bra! mer kan jag nog inte säga, jag bara älskar det!
2007-07-19

  sol
*självkänsla nu :) *
2006-01-01

  Jessi
Lycka!! :)
2006-01-01

  mysanpysan
haha, ja precis så!!

Underbart träffande!
2005-12-31

  Ord
Underbar i sitt budskap.. =)
tragikomiskt på någe vis...

för visst är det ofta så..

men tro mig.. du förtjänar välmenande Mess
från odopade skribenter =)

Tack !

/ Crister
2005-12-31

  Jessica Ebbesson
*på pricken så är det*
2005-12-31

  Smultris
Så sjukt underbar... *ler*
2005-12-31

  Propella
Jaaaa! Du är jag eller jag är du eller vi är varandra - jag har upplevt det där sååå många gånger själv. Dina rader säger allt.
2005-12-31

  Daniel_78 VIP
oo svider
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

jahapp