Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gårdagsupplevelser


Två möten

Små tassar
i skrovlet av stenar

paddans mjuka ögon
yrvaket mot ljuset

grå vän
från forntiden

här och nu


Tuppen
galande galning
präktig tyrann

som jag slog ihjäl
med hackan




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-24 11:25



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Blodigt slut ... hackar av det hela som börjar så mjukt. :) Tyrannen fick en tyranns slut. :))
2011-06-24

  filosofian
Oh vad bra.
2011-06-24

    ej medlem längre
Näe, vad grym!
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP