Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ut i världen

Vem vågar
ta ett steg
ut i sanningen
en dusch
av det äkta
känns lite sådär
men klart
jag vill
stå vacker
vid klippan
mina armar
lätt vidsträckta
en vind
smeker mig
faller ner
livlös lekamen
men själen
ser dig
din kind
pussar dig




Fri vers av Marvin
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-06-24 14:20



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Vilken härlig text.
Man får lätt bilder i huvudet, lite hur du står som i filmen Titanic...inte på en båt, men med armarna utsträckta...
Härlig text tycker jag!!
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin