Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seende möte

Ögon

öppningar
till kamrarna

där skatterna
glittrar


Vägen av ljus

när alla reglar
är sprängda




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-25 07:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Ja...
vackert är detta möte...
2011-06-25

    ej medlem längre
Najs
2011-06-25

    ej medlem längre
Oj, fullträff! Denna berörde mig ända in till kamrarna. :)
Fint!
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP