Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset


 

Då mörkret är som svartast
skall jag stryka eld på en sticka,
låta lågan stilla flämta
och sprida det ljus du behöver.

Då skall du finna vägen
som tar dig ut ur natten,
vägen mot ljuset och kärleken.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-01 01:55



Bookmark and Share


  Bill Larsson VIP
Varsamt, varsamt, mjukt och känslosamt smyger sig orden på mig, läsaren. Och jag kan inte värja mig från värmen som alstrats från plånet. Fint fångat!
2006-01-05

    Idun 1
Vacker känsla du förmedlar i denna dikt...
2006-01-03

  noname_realmind
Förtätat och vackert om tröstens och vägledningen ljus. Gillas.
2006-01-01

  Per Rydberg
Trösterika, vackra, kärleksfulla ljus!!
2006-01-01

  Dilsewat
fint... :) en öm eld
2006-01-01

  Smultris
Så totalt kärleksfullt och ömt...

Vackert skrivet...
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H