Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela handen

Peka
med hela handen
Är det kanske det man ska göra
när pekfingret kroknar
Men jag som är så snäll
Det kan missuppfattas




Fri vers av Inez L
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-25 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L