Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag


 

Jag vaknar med ett ryck
i ett dunkelt hem
och det är dags att gå upp.

Luften kännas tung att andas
som vore den mättad
av den mest envisa ensamheten.

Sakta vaknar sinnena
till ytterligare en vanlig dag.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-01-01 20:25



Bookmark and Share


  Dilsewat
wow...
faktist en av de bästa du skrivit tycker jag!!!
2006-01-04

  Smultris
Huuu... jag får en sorgsen, ensam känsla i kroppen av denna dikt...
Jag vill inte känna så... Men du har förmedlat det mycket bra...
2006-01-03

    Idun 1
En vanlig dag, trots att det är den
första dagen på ett nytt år.
Vemodet lyser fram genom dina ord...
2006-01-03

  Per Rydberg
*ler igenkännande*Din text ger verkligen en utmärkt bild av en vanlig morgon! Fast upp kommer man ju. För min del kommer också vaknandet först senare.
2006-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H