Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänk av havet



Vinden piskar mitt ansikte
havets vita skum
känns så skönt mot hunden
det saltstänkta vattnet
döljer mina tårar
där jag sitter på en sten i havet.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-25 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson