Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlandskap


 

Jag tycker om hur landskapet förändras
när snön faller tät över vintervärlden,
hur drivorna växer och träden pyntas

då ser jag livets sanna natur
hur underbart föränderligt det är.

 




Fri vers av Anna H
Läst 604 gånger
Publicerad 2006-01-11 16:07



Bookmark and Share


  Per Rydberg
En fin iakttagelse, tycker jag, klädd i eftertanke och leksamma ord!
2006-01-13

    Idun 1
Jag älskar detta vinterlandskap som du
beskriver så fint i din dikt...
2006-01-12

  Daniel_78 VIP
mmm vackra tänkvärda slutord
2006-01-12

    ej medlem längre
Å vad jag gillar sådana här texter,
kan inte förklara det...de känns så enkla och självklara,
icke tillkrånglade.
2006-01-11

  Rachel Roth
fin och lugn stämning över denna
och visst blir snön en påminnelse
om det föränderliga....återkommande

tack!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H