Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En garanti är ju en slags "försäkring" när man köper något, en vara , t ex . Vanligen kan det handla om ett par år, eller ett, ibland mer. Jag ska utfärda ett antal Livstidsgarantier.....


"Mina Garantier "

Mina Garantier

går inte ut
inte förrän
livet tagit slut



Mina Garantier

är av speciell natur
gäller i både ur och skur
ingen Force Majeur
struntar i var malör


Mina Garantier

är alltid kostnadsfria
om tidsaspekten är svårt att sia
men ,en dag, så är de klara
för det jag lovar att ansvara


Mina Garantier

är väldigt omfattande
berör en del författande
hys nu ingen oro
lita på min starka tro


Mina Garantier

är knutna till Världssituationen
och min roll i opinionen
som ,just nu, är obetydlig
trots att jag ju är rätt tydlig
men OM jag nu får chansen
att vara med i dansen
så blir Krigen förbleknade minnen
och Kärlek i alla sinnen
en Miljö så ren och fin
en besegrad "Hin" (¤)


Mina Garantier

skulle utrota kriminaliteten
och garantera nativiteten
alla barn skulle kunna räddas
för alla det bra skulle bäddas
Det Goda skulle ta överhanden
för den är så fin och sann, den
människorna skulle älska varandra
inga murar skulle isolera andra
sjukdomarna skulle alltid botas
cancern skulle givet utrotas
var Du än bor i världen
så får Du full del av flärden
vilken färg du än har på huden
av liv och hälsa Du alltid sjuder
och vi struntar i olika sekter
alla är med i samma släkter
en Värld i Fred och Försoning
och med nyvaknad, ljuvlig Blomning
DET är den Värld jag vill ha !
ska vi ta den, Ni och ja´ ?


(¤) :"Hin" = En , totalt respektlös ,"förkortning" av "Hin Onde" ....




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-25 21:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr rätt, Larz, men drömmarna kan ingen ta ifrån oss.....
2011-08-12

  aol
gillas bra skriftat mats,
2011-06-27

    ej medlem längre
Kanon, Mats! Du är suverän!
2011-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Någon garanti för morgondagen har du egentligen inte, Matthew.
Det har ingen av oss.
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska