Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En finhet


det finns ingen
smek mig
allt det där
jag försvinner
dess floder
en självklarhet
ta mig




Bunden vers av Marvin
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-25 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin