Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysser världen

Låt mig minnas;

Det finns morgnar
som denna
i mitt liv.

Jag vaknar leende.

Allt därute...
så tyst
så stilla.

Det enda jag hör
mitt eget hjärtas slag.

Jag vill leva...
med öppna ögon.

Stanna kvar
i känslan.

Att allt är möjligt.

Paradiset finns...
här på jorden.

Sommaren varar för evigt.

Kärleken kommer att
övervinna...

Allt.

Jag kysser världen.




Fri vers av Amorina
Läst 344 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-06-26 07:46



Bookmark and Share


  Maria T
Så stilla, vacker,
paradisisk dikt
2011-07-09

  Sonja Sidorow Lapington
din kyss berörde mig...lika mycket som att vilja finnas och inte orka så finns den där....
2011-06-26

  Minkki VIP
Vackert skaldat om tacksamhet i lyckliga stunder - lätt att famna världen och livet!
2011-06-26

  M.B
Vackert !
2011-06-26

  cookiedough
En underbar känsla att bevara i text! :)
2011-06-26

  M M Mannheim VIP
Ja, tänk om det kunde vara så!
2011-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Lundell kysste havet.
2011-06-26

  aol
så bedårande vackert skaldat,
2011-06-26

  Alva Johnsson VIP
En vacker hyllning till livet.
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina