Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek Genom Ett Fönster

När du ser på mig
Fär jag svårt att andas
När du ler lyser du upp
min Själ
min Väg
mitt Hjärta

När jag hör din röst
Ryser jag av välbehag
Jag blir yr av din närhet
Jag blir knäsvag

Du fär mig att tappa fokus
Du får mig att skratta
Dina ögon berör mig
Nudda vid min Själ
Som ingen annan kan

Men jag når dig inte

Jag sträcker mig mot dig
Men mina fingrar möts
Av ett kallt glas

Gränsen


Jag inte fågar korsa



Steget



Jag inte vågar att ta




Fri vers av Black Bird
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-26 21:22



Bookmark and Share


    Yarissa
Härligt beskrivet!
2011-06-30

    Bodil Sandberg
Underbar kärlekspoesi i rysande välbehag och även i längtande sorgsenhet mycket känslor som fångar och berör!
2011-06-30

  mare VIP
Förälskelsens känslor, kan vara jobbiga, din dikt talar..
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird