Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De lär sej aldrig


Såg ett program om barn
Ungdomar, i USA
Som skjuter andra
Men frågeställningen var hela tiden
”hur upptäcker man dom”
Hur stoppar man ”dom”

Inte
”hur ser man till att de inte blir mördare”
Så länge man inte ser på problemet
Vissa barn är förtvivlade
Så till den milda grad

Så kommer såna saker att fortsätta
Och vill man vara cynisk så
”they had it coming”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2011-06-27 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO