Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst vid sängkant

Ditt

andetag

i

tystnad

gav

hopp

åt

liv

vid

den

nalkande

skymningens

stig av

drömmar....




Fri vers av Johnjohn
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-27 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn