Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är en gravsten.

Mitt hjärta är en gravsten
som vilar i öde landskap.

Bortglömd bakom ridåer
av ytlig svärta.

Sprucken och överväxt
av vackert ogräs och sorg.

Oskulden som var är aldrig mer.

Jag kan inte lämna mina ihågkomster.
Och de kan inte lämna mig.

Mitt hjärta är en gravsten
som jag inte kan klara mig utan.




Fri vers av Daybreaker
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-01-01 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker