Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Marie!


Det var en kväll i juni
och vi skrattade och grät
vi sjöng om en framtid
vi viskade farväl

jag var där men ändå inte
mitt i skratten
mitt i gråten

för
det fanns en fråga
som fordrade
som krävde


Jag hade frågat kvinnan
som rest runt i hela världen

jag hade frågat hon som
stannat på sitt slott

han som inte längre är
sa ingenting

de andra bara skakade
på huvudet


Men du som var kvällens höjdpunkt
gav svaret denna försommarkväll

eftersom du påminde mig om

vem jag är







Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-28 21:01



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
"jag hade frågat hon" kan väl inte vara rätt språkligt. Dunkelt tänkt och dunkelt sagt. Kanske meningen?
2011-06-30

  Per Teofilusson
tycker du bäddar fram slutraden på ett utmärkt sätt
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP